Menu

nl

Onze Printacademy slaat de brug tussen theorie en praktijk, tussen ontwerpers en drukkers.

In onze Academy onderscheiden we 3 mogelijkheden:


PrintAcademy

Twee keer per jaar organiseren we een seminarie bij ons in Ruddervoorde. Hierin komen thema’s aan bod zoals hoe een correcte pdf aanleveren, foliedruk, blinddruk, verschillende bindwijzen, grootformaat printen, enz. Wij willen hiermee onze kennis delen met jou. Als klant word je hier voor uitgenodigd.

Printlab

De mooiste boeken, brochures, handelsdrukwerk, ... je vindt ze allemaal terug in ons Printlab. Net als voorbeelden van digitaal drukwerk, speciale bindwijzen, diepdruk, lasercutting, ... Onze bibliotheek stellen wij graag ter beschikking als bron van inspiratie. Je bent altijd welkom om deze te komen raadplegen! Maak gewoon een afspraak met ons en kom bij ons langs.

Inhouse Academy

Wie aan het begin staat van een grafische carrière is vaak wat onzeker bij de kennismaking met de verschillende mogelijkheden van papier en druktechnieken. Hiervoor bieden we een opleiding op maat van jouw bedrijf aan. Dit kan gaan over de verschillende soorten drukwerk, veredeling, beeldresolutie, inkten, lakken, papier, bindwijzen ... We willen jou inzicht geven in de processen zodat je leert wat je zelf in handen hebt om het eindresultaat optimaal te maken en welke punten van belang zijn tijdens het overleg met ons.

Uitgebreid illustratiemateriaal staat steeds centraal in deze Academies. Alle drukprocedés krijg je te zien aan de hand van concrete drukvoorbeelden. 

Geïnteresseerd in een van onze Academies? Stuur een mailtje naar printacademy@lcapitan.be met de vermelding van uw bedrijfsnaam, adres en contactgegevens. 

Geïnspireerd en vragen?
wij geven je graag advies.

contacteer ons