Menu

nl

Professioneel drukwerk, met oog voor het milieu, maatschappij en met aandacht voor de vragen van de klant, ook dat is L.capitan.

Waar we voor staan

Missie

L.capitan biedt een grafisch platform aan opdrachtgevers die bewust en/of creatief communiceren met drukwerk. Hierbij streven we steeds naar de hoogst mogelijke graad van kwaliteit, service en duurzaamheid. We werken aan een respectvolle en oprechte relatie met elkaar, met onze opdrachtgevers en met al onze partners.

Doelgroep

Elke persoon en/of organisatie die bewust kiest voor drukwerk als communicatiemiddel.

Kwaliteit

Waar we ook varen, onze visie is overal dezelfde. Professionaliteit in alle betekenissen van het woord is onze prioriteit. Van de eerste vezel papier tot de laatste druppel inkt, ons drukwerk is van de hoogste kwaliteit. Voor minder varen we niet. Onze gepassioneerde vakmensen werken met de modernste technologieën en beheersen nog steeds de oude druktechnieken.

Milieu

L.capitan bevaart propere wateren. Onze drukkers zijn geen groentjes maar wel echte groene jongens. Respect voor het milieu is hen met de paplepel ingegeven en dat merk je als je L.capitan binnentreedt.

Wij zoeken elke dag naar milieuvriendelijke producten voor het vervaardigen van ons drukwerk. Zo kozen wij, als eerste groep in de Benelux, voor papier met het FSC®- of PEFC™-label. Dat betekent dat ons papier uit duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Onze inkten zijn biologisch. De machines worden aangedreven door energie afkomstig van eigen hernieuwbare bronnen (zonnepanelen en warmtepompen). Het atelier wordt verwarmd met de restwarmte van de drukpersen. En het weinige afval wordt gesorteerd en opgehaald voor recyclage.

Historiek

De vellenoffsetdrukkerijen Lannoo Print en Captains of Printing besloten om de krachten te bundelen. In 2017 werd de nieuwe naam gelanceerd: L.capitan. De baseline bij de nieuwe naam luidt: the coprinting company.

L.capitan is de samenvoeging en herinterpretatie van L(annoo) + captain(s). 

De nieuwe naam symboliseert de samenwerking met elkaar. De baseline symboliseert de samenwerking met onze opdrachtgevers.
El capitan is Spaans voor kapitein. De kapitein heeft kennis van zaken en is in staat met zijn schip een juiste en betrouwbare koers te varen.

Het management is samengesteld uit: Piet Germonprez, CEO en Francis Moeyaert, CFO.

Geïnspireerd en vragen?
wij geven je graag advies.

contacteer ons